Rebate Logo
  Home About Us Gallery Contact Us Technical Info Blinds  

The Victorian Orangery

Carefully designed to create a living area in a previously unused part of the garden, this formal orangery has allowed the owners to open up the original kitchen, flooding in light and offering a wonderful space in which to dine and relax. It has also provided a useful access to the garden which is a fantastic space in which to dine alfresco.

The slate grey roof cappings help the roof structure to blend subtly with the property's low pitched roof, allowing you to focus on the elegantly sculptured corbels created to match existing details.



Bespoke Timber Orageries | Bespoke Timber Conservatories | Hardwood Orangeries | Hardwood Conservatories | Timber Orangeries | Timber Conservatories | Bespoke Hardwood Orangeries | Bespoke Glasshoues | Bespoke Greenhoues
Design: Big Cat Digital Ltd © Rebate 2018