Rebate Logo
  Home About Us Gallery Contact Us Technical Info Blinds  

The Gable

This traditional conservatory, which incorporates two gables, is a fantastic addition to this period country house. The floor area has allowed the owners to make the most of the space it provides by separating the dining and living areas. This creates a feeling of space while still maintaining an intimate setting for entertaining. The conservatory was carefully placed to take advantage of both the stunning country views and vistas of the landscaped gardens.

This elegant structure also makes the most of its carefully selected position adjacent to the kitchen, also making it a perfect space for family living.

The introduction of the flat leaded bays either side of the gables allows the width of the structure to be substantial without compromising on the angle of the roof. This also provides an internal ceiling area, similar to that of an orangery.



Bespoke Timber Orageries | Bespoke Timber Conservatories | Hardwood Orangeries | Hardwood Conservatories | Timber Orangeries | Timber Conservatories | Bespoke Hardwood Orangeries | Bespoke Glasshoues | Bespoke Greenhoues
Design: Big Cat Digital Ltd © Rebate 2018