Rebate Logo
  Home About Us Gallery Contact Us Technical Info Blinds  

Peels Restaurant at Hampton Manor

This amazing atrium creates a dramatic setting for Peels Restaurant, set within a disused courtyard at Hampton Manor Hotel in Warwickshire. Protected by English Heritage and originally built by Sir Robert Peel, a Victorian Prime Minister, Rebate has worked closely with English Heritage and Building ConservationArchitects to design and build this stunning building to form an attractive restaurant area.

The structure is supported by a substantial steel framework transferred by internal steel stanchions with a contrast of delicate timber rafters to the roof atrium. To complete a traditional look, the internal steel stanchions have been clad in timber paneling.

Underfloor heating, integral insulation, thermal double glazing, roof ventilation and pinoleum roof blinds ensure that this restaurant will be the perfect environment all year round.

Web: www.peelsrestaurant.co.uk



Bespoke Timber Orageries | Bespoke Timber Conservatories | Hardwood Orangeries | Hardwood Conservatories | Timber Orangeries | Timber Conservatories | Bespoke Hardwood Orangeries | Bespoke Glasshoues | Bespoke Greenhoues
Design: Big Cat Digital Ltd © Rebate 2018